Tipuri de masini de curatat cu presiune si beneficiile lor

Masinile de curatat cu presiune se folosesc mai ales in curatatoriile auto, ele fiind echipate cu un motor pe masura, astfel incat sa poata face fata sarcinilor la care sunt supuse. Totusi astazi poti gasi pe piata si aparate de spalat cu presiune mai ieftine, destinate uzului casnic. Pot fi folosite, de asemenea, pentru curatarea masinii, intrucat ofera rezultate similare cu cele obtinute la o spalatorie, dar aria lor de utilizare nu se limiteaza la atat

Cei care locuiesc la casa vor gasi negresit un ajutor de nadejde in acest dispozitiv, intrucat promite igenizarea in profunzime a cimentului, pavajului, interiorului garajului, peretilor casei si chiar cea a mobilierului de gradina. In plus, te va ajuta negresit sa economisesti timp, mai ales daca ai multe ustensile si echipamente de curatat, incat ai impresia, doar cand le privesti, ca nu vei termina treaba niciodata. Si cu totii stim ca praful si noroiul sunt greu de indepartat manual.

Incearca sa evaluezi masina de curatat cu presiune pe care ti-o doresti raportat la nevoile tale reale si cu siguranta vei sti ce tip de aparat sa alegi.

Aparate de spalat cu presiune electrice

Fac parte din categoria modelelor economice si sunt ideale pentru realizarea sarcinilor usoare, deci pentru uz casnic, fiind totodata usor de folosit si transportat. Cu alte cuvinte, pot fi intrebuintate pentru igenizarea masinilor si a barcilor, a gardurilor, precum si cea a trotuarelor sau aleilor.

 

Aparate de spalat cu presiune rezidentiale

Acestea beneficiaza de un motor care functioneaza pe baza de gaz si pot fi folosite atat pentru uz personal, cat si in micile afaceri. Garanteaza o operare usoara si o curatare eficienta a vehiculelor, a barcilor, a gardurilor, a peretilor exteriori ai casei, a mobilierului de pe terasa si a drumurilor de acces. Sunt recomandate mai ales atunci cand doresti sa indepartezi murdaria de pe echipamentele de gazon si gradinarit.

 

Aparate de spalat cu presiune destinate sarcinilor grele

Echipate cu motoare care ruleaza un timp mai indelungat si cu pompe al caror scop este acela de a oferi cat mai multa energie in timpul utilizarii, masinile de curatat de acest tip sunt recomandate mai ales utilizatorilor care detin propria afacere. Se folosesc pentru igenizarea autoturismelor, barcilor, camioanelor, echipamentelor agricole, promitand rezultate excelente si-n ceea ce priveste spalarea peretilor exteriori ai casei, fie ca vorbim de caramida sau beton. Avantajul major consta in faptul ca ajuta la inlaturarea vopselurilor de pe garduri sau ziduri.

 

Aparate de spalat cu presiune profesionale

Modelele prezente au un cost ceva mai ridicat si sunt echipate cu un motor si o pompa de tip industrial, astfel explicandu-se eficienta maxima de care dau dovada in curatarea masinilor, a barcilor, a echipamentelor pentru constructii, precum si-n indepartarea graffiti-ului. Totodata, pot fi folosite la fel de bine la pregatirea suprafetelor ce urmeaza a fi revopsite.