Bicicleta fitness magnetica la un pret bun

Atunci cand vrei sa ai la dispozitie un aparat pentru exercitii si antrenament in intimitatea propriei case, cea mai adecvata solutie e sa iti cumperi o bicicleta fitness magnetica la un pret bun. Un mare avantaj al produselor cu sistem magnetic de franare este oprirea rapida si simultana pedalelor din miscare, imuna la efectele inertiei. Datorita acestei caracteristici, modelele din aceasta categorie sunt din ce in ce mai preferate pentru home workout, iar in urmatoarele randuri vom prezenta cateva dintre avantajele oferite.

 

  • Rezistenta la miscare/pedalare

– Este ideal ca aparatul pentru exercitii pe care il alegi sa asigure o cadenta egala in timpul miscarii pedalelor. Acest fapt determina depunerea unui efort similar cu ambele picoare, grupele de muschi fiind lucrate la fel de mult. Tendinta omului de a se deplasa determina o mai buna dezvoltare a piciorului drept, ca musculatura, echilibru si indemanare. Utilizand pedale activate magnetic, reusesti sa permiti si musculaturii piciorului stang sa atinga performante corecte.

– In timpul rutinei de lucru, forta opusa de pedale ramane constanta in cazul unei biciclete magnetice. Asta presupune eforturi sustinute pentru utilizator si un mai bun randament, pentru ca la o franare mecanica esti tentat sa pedalezi mai incet pe masura ce obosesti, solicitand mai putin muschii. Daca la apasare ti se opune mereu aceeasi forta, ai sanse mai mari sa eficientizezi intreg procesul.

  • Oprire prompta

– Prin comparatie cu modelele mecanice, cele magnetice iti asigura oprire aproape instanta a pedalelor. In acest mod mecanismul intern al dispozitivului este mai bine protejat la uzaj, rezultand o mai mare durata de viata a produsului, deci fiabilitate crescuta.

– Daca pedalele isi inceteaza prompt miscarea, nu risti ca gambele tale sa fie lovite de acestea din inertie, atunci cand te oprestiĀ  din pedalat.

 

  • Reglaj de mare finete

– De regula, piesele echipate cu franare magnetica iti asigura o functie de reglare electronica a rezistentei opuse, ceea ce inseamna o rutina de exersare mai diversificata, antrenament de dificultate moderata, pe masura capacitatilor tale, si articulatii mai sanatoase, intrucat si miscarile facute au o anumita fluiditate.